YURTIMIZDA BILVOSITA SOLIQLAR MA’MURCHILIGINI TAKOMILLASHTIRISHNI TAHLILI - Usmonova Nilufar Boboxonovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi soliq tizimi va bilvosita soliqlarning tutgan o‘rni, aholining soliq ma’murchiligi bo‘yicha savodxonligini yanada oshirish, tadbirkorlikni qo‘llab-quvvatlash, teng raqobat sharoitini yaratish va iste’molchilarning huquqlarini kafolatlash hamda yashirin iqtisodiyotni jilovlashda keng jamoatchilikning faol ishtirokini rag‘batlantirishga asoslangan ma’murchilikni takomillashtirish yoritilgan.