BOSHLANG’ICH SINFLARDA MATEMATIKA DARSLARIDA INDUKSIYA, DEDUKSIYA VA ANALOGIYA METODLARIDAN FOYDALANISH - Bobojanov Mahkam; Shixnazar Otaboyev; Raximbayev Jo’rabek (Journal of new century innovations, 2024)
Аnnotasiya: o’qituvchilarni metodik-matematik tayyorgarligi bolaning muvaffaqiyatlarga erishishidagi asosiy omil bo’lib, o’quvchilarni matematika darsiga qiziqishini shakllantirishda yangi pedagogik texnologiyalar va didaktik o’yinlar, induksiya, deduksiya, analogiya metodlaridan individual xususiyatlariga e’tibor bergan holda foydalanish kerak.