ХАРБИЙ ХИЗМАТЧИ ХОДИМЛАРИНИНГ МИЛЛИЙ, МАЪНАВИЙ- ИФТИХОР РУҲИДА ТАРБИЯЛАШНИНГ ХАМКОРЛИГИ - Ғозибеков Тўлқин Ҳабибуллаевич (Journal of new century innovations, 2024)
Мазкур мақолада: Харбий хизматчи ходимларининг миллий, маънавий- ифтихор руҳида тарбиялаш билан боғлиқ методик тавсиялар ва Ватан олдидаги бурчини ҳис этишини, унинг манфаатларини ҳимоя қилишда шахсий жонбозлик ҳамда фидойилик кўрсатишни, керак бўлса қаҳрамонликка тайёрлигини англатиш билан боғлиқ сўзлар илгари сурилган.