KASHTA TIKISHGA TAYYORLASHNI O`RGATISHNING INNOVATSIYON KASBIY FAOLIYATIGA TAYYORLASH METODIKASI - Razzoqova Xadicha Ro`zimurodovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Kashta tikishga tayyorlashni o`rganishning innavatsiyon kasbiy faoliyatga tayyotlash metodikasi haqida fikrlar bayon qilingan. Kasbga tayyorlashda innavatsiyon o`qitish jarayonlari va didaktik materialar to`g`risida tavsiyalar ishlab chiqilgan.