KICHIK MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA TABIAT HAQIDAGI TUSHUNCHALARNI SHAKLLANTIRISH - Baxtiyorova Marxabo Ixtiyor qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda tabiat haqidagi tushunchalarni shakllantirishning ahamiyati, kichik maktabgacha yoshdagi bolalarda tabiat haqidagi tushunchalarni shakllantirishda maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachisining o’rni, bolalarni axloqiy, jismoniy va estetik tarbiyalashda tabiatning ahamiyati haqida fikrlar aks etgan.