QALAMPIR YALPIZNING XALQ TABOBATIDAGI AHAMIYATI - D.Janazaqova; R.Abduraxmonova (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: ushbu maqolada dorivor o’simliklar to’g’risida shu bilan birga qora yalpiz dorivor o’simligining xalq tabobatidagi o’rni va uni bugungi kunda yetishtirish uchun amalga oshirilayotgan chora tadbirlar to’g’risida bayon etilgan.