KREMNIYDAGI CHUQUR SATHLARNING SIGʼIMLI SPEKTROSKOPIYASI - Xojakbar Sultanovich Daliyev; Kadirova Gulshanoy Erkinjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Ushbu tadqiqot ishida disproziy kiritilgan kremniyni elektrofizik xususiyatlariga termik ishlov taʼsirini oʼrganildi Dy namunalarning elektrofizik xossalarini tadqiq etish, hamda ham diffuzion, ham oʼstirish yoʼli bilan legirlangan Si<Dy> dagi chuqur sathlar energetik spektrini oʼrganildi.