SHOFIRKON TUMANI IJTIMOIY–IQTISODIY RIVOJLANISHIDA GEODEMOGRAFIK SALOHIYATNING ROLI - Usmonova Maftuna Ibodullo qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Shofirkon tuman ijtimoiy iqtisodiy rivojlanishida hududda yashaydigan aholining ta’siri, aholining yashash tarzi va tuman aholisida sodir bo’ladigan aholi tabiiy takror barpo bo’lish jarayonlarining iqtisodiyotga ta’siri haqida bayon etilgan.