QOZOQ XALQINING KELIB CHIQISH TARIXI - Amonboyeva Fariza (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Tarix bu butun boshli kelajakni bashorat qilish uchun asos demakdir degan edi, ingliz faylasuflari. Darhaqiqat, har bir millatning tarixi bu uning buguni va ertasidir. Ushbu maqolada qozoq xalqining qisqacha kelib chiqish tarixi bayon qilinadi.