PARATAEKVONDOCHILARNING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Qarshiyev Sardor (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, yosh taekvondochilarni pisxologik takomillashtirishda nimalarga e’tibor qaratish, taekvondo sotsial-psihologik stressli haqida yoritib berilgan.