ARCHA UNSIMON QURTI VA UNGA QARSHI KURASH CHORALARI - To'raboyev Mirzaraxmat Baxtiyor o'g'li; Mo’ydinova Kamola Baxtiyor qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ma’lumki mamlakatimizda Archa daraxtiga katta zarar keltirayotgan archa unsimon zararkunandasini juda yaxshi bilamiz. Bu zararkunanda mamlakatimizdagi archalarga juda katta zarar berib kelmoqda. Bu dolzarb muammoga aylanishga ulgurdi.