MATEMATIKA DARSLARIDA MUAMMOLI TA’LIMNI O’QITISH TEXNOLOGIYASINI QO’LLASH - Miraxmedov Mirjalol Mirali o’g’li (Journal of new century innovations, 2022)
Mustaqil respublikamiz milliy, ijtimoiy–iqtisodiy va ma’naviy yuksalishining tub manbai maktabdan bashlanadi. Yurtimizning ulug’ matafakkirlari inson kamoloti va davlat mavqei ilm–fanda deb biladilar.