INFORMATIKA INSON TARAQQIYOTINING ASOSIDIR. KASB-HUNAR MAKTABLARIDA INFORMATIKA DARSLARIDA O'ZLASHTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Saida Djumaniyazova Saparbayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Informatika inson taraqqiyotining asosidir Kasb- hunar maktablarida Informatika darslarida o’zlashtirish samaradorligini oshirish” haqida fikr yuritilgan.