RUS TILINI O'QITISH METODIKASI - Oxunjanova Matluba Nosirovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annatatsiya: "Dunyo" tillari orasida rus tilining roli xalqaro aloqa vositasi sifatida juda katta. XX - XXI asrlarda insoniyatning ijtimoiy-siyosiy, iqtisodiy, ilmiy‒ texnik va madaniy rivojlanishining butun yo'nalishi tufayli rus tili haqli ravishda dunyo deb hisoblanadi. Bu birinchi navbatda tushuntiriladi zamonaviy fanning" xalqaro " tabiati va uning rivojlanishining misli ko'rilmagan sur'atlari. Hozirgi kunda har bir o‘quvchi rus tilini yaxshi bilishi muhimdir. Shu munosabat bilan rus tilini o'qitishning yangi usullaridan foydalanish muhimdir.