RICHARDSONNING "PAMELA YOXUD TAQDIRLANGAN FAZILAT"ASARIDA BADIIY TASVIR VA IFODA VOSITALARINING QO‘LLANILISHI - Odinaxon Samatova (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada Samuel Richardsonning "Pamela yoxud taqdirlangan fazilat " asarida badiiy tasvirlar va ifoda vositalaridan foydalanish haqida so'z yuritiladi. Maqolada Richardsonning tasviriy nasri, ramziy tasviri, epistolyar shakli, dialogi va hikoya ovozini yaqindan tahlil qilish orqali Richardson inson tabiati, munosabatlari va jamiyat meʼyorlari murakkabligini chuqur oʻrganuvchi vizual jonli va hissiy jarangdor dunyoni qanday tasvirlagani koʻrib chiqiladi.