MAHALLIY XOM-ASHYOLAR ASOSIDA OLOVBARDOSH VA MUSTAHKAM POLIMER-BETON ASOSLI KOMPOZITSION QURULISH MATERIALLARINI YARATISH - Bozorov Subhon Esanovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mahalliy xom-ashyolar asosida olovbardosh va mustahkam polimer-beton asosli kompositsion materiallar hamda ikkilamchi termoplast polimerlar asosidagi polimerkeramik kompazitsion materiallarning xossalari, tarkibi, olish texnologiyasi va bugungi kundagi istiqboli, ularni mashinasozlikda va qurilish soxasida keng qo’llashni istiqbollari xaqida ma`lumotlar va muammolar yechimlari ko`rsatilib o`tilgan.