BOSHLANǴICH SINFLARDA MATEMATIKA FANIDAN SINFDAN TASHQARI ISHLARNING AHAMIYATI VA SINFDAN TASHQARI ISHLARNI TASHKIL ETISH - Baltashova Muqaddes Qallibek-qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotasiya. Ushbu maqolada boshlanǵıch sinf óquvchilari uchun matematika fanidan olib boriladigan sinfdan tashqari ishlar, ularnig ahamiyati, sinftan tashqari ishlarni tashkillashtirish bóyicha málumotlar berilgan.Boshlanǵich sinf óquvchilarining matematika faniga bolgan qiziqishini oshirish bóyicha va boshlanǵich sinflarda sinfdan tashqari ishlarni tashkil etishda óqituvchining órni haqida tóxtab ótilgan.