VESTIBULYAR MIGRENNING KLINIK-NEVROLOGIK VA DIAGNOSTIK O’ZIGA XOSLIKLARI - Rahmatullayeva G.Q.; Normurotova N.X. (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dunyoda keng tarqalgan vestibulyar migren kasalligini erta tashxislash va davolash maqsadida vestibulyar migrenning klinik-nevrologik va diagnostik o’ziga xos xususiyatlari ko’rib o’tilgan.