RIVOJLANISH MARKAZLARIDA “KITOB BILAN DO’STLASHAMIZ”, “KITOB TARIXI” HAFTA MAVZUSIDA O’YINLI TA’LIM FAOLIYATINI TASHKIL ETISH - Nazarova Muxlisa Husnidin qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, rivojlanish markazlarida “kitob bilan do’stlashamiz”, “kitob tarixi” hafta mavzusida o’yinli ta’lim faoliyatini tashkil etish haqida so’z yurutilgan.