ГЕОЛОГИК ВА ГЕОФИЗИК УСУЛЛАР МАЖМУАСИ ЁРДАМИДА ЗИРАБУЛОҚ МАЙДОНИДА МАЪДАН КОНЛАРИНИ БАШОРАТ ҚИЛИШ - Яндашов Исломжон Собит ўғли ,; Бўриев Бехруз Очилди ўгли. ,; Элмуродов Отабек Фарход Ўғли , (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: Зирабулоқ маданли майдонида геологик тузилиши ва майданлашув мезонлари хақида