OLMANING ZARARLI ORGANIZMLARIGA QARSHI KURASH USULLARI - Abdulvohidova Mahliyo (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiyasi: O’simliklar dunyosining xar bir turi vakillarida bo’lganidek, qishloq daraxti olmaning xam zararkunanda, kasallik va begona o’tlardan ximoya qilish dolzarb mavzu xisoblanadi. Ushbu maqola olmaning kelib chiqish tarixi, foydali xususiyatlari, zararli organizmlar (zararkunanda, kasallik va begona o’tlar) iga qarshi kurash usullari xaqida ma’lumotlar berilgan.