O‘QUVCHILARNING TASVIRIY SAN'AT UCHUN KERAKLI O'QUV QUROLLARI HAQIDA MA’LUMOT - Qambarova Nasibaxon Marufjon qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tasviriy san’atning umumta’lim maktablarida o‘qitilishi haqida fikr-mulohazalar bildirilgan. Shuningdek, tasviriy san’at uchun kerak bo‘ladigan o‘quv qurollari haqida ma’lumot berilgan.