JADIDLAR FAOLIYATIDA MA'RIFATPARVARLIK VA BARKAMOLLIK TARBIYALARI - Umaraliyeva Mohinur Izzatillo qizi; Shermuhammedova Ra’noxon Avazbek qizi; Keldiyeva Shahnoza Shuhratovna (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada jadidlar faoliyati va ularning barkamol avlod tarbiyasi masalalari yuzasidan qarashlari haqida ma’lumotlar berilgan. El uchun aziz bo’lgan yurtdoshlarimiz haqida bilasiz. Buyuk ajdodlarimizni tarixda qilgan insonparvarliklari, vatan uchun kamtarona ximatlari haqida tushunchaga ega bo’lasiz.