AVTOMOBILNING ISHONCHLI ISHLASHI UCHUN DVIGATELNI SOVUTISH VA ISH FAOLIYATINI YAXSHILASH - Jo‘rayev Voxidjon Islomjon o‘g‘li; Xalimjonov Elmurod Xalilbek o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada avtomobil suv nasosi avtomobil sovutish tizimining muhim tarkibiy qismi bo'lib, dvigatelning optimal haroratini saqlashda va dvigatelning ishonchli ishlashini ta'minlashda muhim rol o'ynaydi. Ushbu innovatsion qurilma dvigatelni samarali sovutish va avtomobilning umumiy ishlashiga hissa qo'shadigan qator afzalliklari tahlil qilindi.