O'ZBEKISTONDA BIZNESNI RIVOJLANTIRISH - Isaqjonov Murodjon Ibtohimjon o'g'li; Mahmudov A. M. (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: So‘nggi yillarda O‘zbekiston o‘z iqtisodiyotini jonlantirish, investitsiyalarni jalb qilish va biznesni rivojlantirish bo‘yicha strategik tashabbuslar orqali tadbirkorlikni rivojlantirish bo‘yicha o‘zgaruvchan sayohatga chiqdi. Kichik va o‘rta korxonalar (KO‘B) va xususiy tadbirkorlik uchun qulay muhit yaratishga katta e’tibor qaratilayotgan O‘zbekiston barqaror iqtisodiy o‘sish va innovatsiyalarga yo‘l ochmoqda.