ЖАҲОН МОЛИЯ ХЎЖАЛИГИ ИНТЕГРАЦИЯСИНИНГ ШАКЛЛАНИШИ ВА РИВОЖЛАНИШИДА ИККИЁҚЛАМА СОЛИҚҚА ТОРТИШ МУАММОЛАРИ - Ражапов Шухрат Зарипбаевич (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация:Ушбу мақолада иккиёқлама солиққа тортиш муаммоларни бартараф этиш бўйича илмий таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.