LIMONNING ZARARLI ORGANIZMLARIGA QARSHI KURASH USULLARI - Siddiqova Iroda (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: O’simliklar dunyosining xar bir turi vakillarida bo’lganidek, qishloq ekini limonning xam zararkunanda, kasallik va begona o’tlardan ximoya qilish dolzarb mavzu xisoblanadi. Ushbu maqolada limonning kelib chiqish tarixi, foydali xususiyatlari, zararli organizmlar (zararkunanda, kasallik va begona o’tlar) iga qarshi kurash usullari xaqida ma’lumotlar berilgan.