ЖАҲОН ХЎЖАЛИГИДА ИККИ ЁҚЛАМА СОЛИҚҚА ТОРИШ ЖАРАЁНЛАРИНИ ТАРТИБГА СОЛИШ ВА МУВОФИҚЛАШТИРИШНИ ТАҚОЗО ЭТУВЧИ ОМИЛЛАР - Ражапов Шухрат Зарипбаевич (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация:Ушбу мақолада иккиёқлама солиққа тортиш муносабатларида илмий-назарий қарашлар таҳлил қилинган.