TA’LIM SIFATINI BOSHQARISH JARAYONINI LOYIHALASHTIRISHNING MAZMUNI - Jabborova Dilshoda Normurodovna; Pirnazarova Nafosat Jo’raqulovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya Ta’lim tashkilotida sifatni boshqarish tizimini funksional tadqiq qilishda boshqaruv xodimi qanday qilib tizim shunday holga tushib qolganligi sabablarini aniqlaydi.