УНИВЕРСИТЕТДА МУСТАҚИЛ ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ УСУЛЛАРИ! - Абдиева Эъзоза (Journal of new century innovations, 2024)
Ушбу мақоланинг асосий мақсади бакалавр талабаларнинг мустақил ишини ўқув блоглари орқали ташкил этишнинг ишлаб чиқилган моделини тақдим этиш; таълим салоҳиятини рўёбга чиқариш ва бўлажак инструментал мутахассисларнинг профессионал чет тили компетециясини ривожлантиришни ҳисобга олган ҳолда таълимда ахборот-коммуникация технологиялари(АКТ)дан фойдаланиш самарадорлигини исботлашдан иборатдир. Методология ва тадқиқот усуллари. Моделни ишлаб чиқишда қуйидаги услубий ёндашувларнинг асосий қоидалари ҳисобга олинди: компетенцияга асосланган, шахсга йўналтирилган, фаолиятга асосланган,