ALISHER NAVOIYNING MA'NAVIY MEROSI. - Jurayeva Nazokat Gulmuradovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Alisher Navoiyning asarlari,ruboiylari,gʻazallari haqida ma‘lumotlar berilgan.Buyuk bobomiz Alisher Navoiy so'z mulkining sultoni bo'lgan.