FIZIKA FANINI SHAKLLANISHIDA OSIYO ALLOMALARINING O’RNI - K.A.Tursunmetov; F.M.Sultonova (Journal of new century innovations, 2022)
Annotasiya: Fizika fanini shakllanishida Osiyo allomalarining va ularni fizikaviy jarayonlarning takomillashishidagi olib borgan ilmiy faoliyatlari to’g’risida yoritilgan.