KORXONADA LOGISTIKA XIZMATINI TASHKIL ETISH. - Sayidbek Abduvayitovich Shodmonov (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Ulgurji va chakana savdoda tovarlarni sotish tovarlarni etkazib berishni tashkil qilish, buyurtma parametrlarining aniqligini ta'minlash va mijozlarga yuklarni o‘z vaqtida etkazib berish bilan bog‘liq qo‘shimcha texnologik xizmatlarni taqdim etish bilan bog‘liq. Barcha tovarlarni etkazib berish zanjiri bo‘ylab logistika xizmatidan foydalanish mijozlarga xizmat ko‘rsatish tizimini shakllantirishga va uni ish sharoitida saqlashga yordam beradi.