QISHLOQ XO'JALIGIDA AVTOMATLASHTIRILGAN TEXNOLOGIYALARNING QO'LLANILISHI - Mamatqulov Mirvoxid Mirzoxid oʻgʻli; Najmiddinov Ahliddin Sirojiddin o'g'li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola qishloq xo'jaligida avtomatlashtirilgan texnologiyalarning integratsiyasini o'rganadi, ularning hosildorlik, samaradorlik va barqarorlikka ta'sirini o'rganadi. U turli texnologiyalarni o'rganadi, mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi va so'nggi tadqiqotlar metodologiyasi va natijalarini taqdim etadi. Muhokama ushbu texnologiyalarning afzalliklari va muammolarini ta'kidlab, kelajakdagi yutuqlar bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.