INGLIZ TILI O'QITISHDA ENG YAXSHI INNAVATSIYON METODLAR - Nabijonova Mashxura Ma'rufjon qizi; Muminova Muallima Ravshanxon qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kundagi ko’plab fanlar qatori chet tillari xususan ingiliz tilini uqitishdagi metodlar va zamonaviy о‘qituvchining asosiy maqsadi tashkil etish usullari va shakllarini tanlashdir. Sо‘nggi yillarda oliy va o’rta maktablarda yangi axborot texnologiyalaridan foydalanish masalasi tobora kо‘proq kо‘tarilgan.