“QORA KITOB” QISSASIDA EPITET(SIFATLASH)NING IFODALANISHI - Jo’rayeva Mehriniso Safar qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Qora kitob” qissasida qo’llanilgan epitet(sifatlash)lar haqida atroflicha fikr va mulohazalar yuritilgan bo’lib, asarda qo’llanilgan sifatlashlarning asar tarkibidagi o’rni va ularning keng ko’lamli vazifalari haqida to’xtalib o’tilgan.