NEFT TASHISH QUVURLARI UCHUN MAHALLIY XOMASHYO ASOSIDA KORROZIYAGA QARSHI MATERIALLARNI OLISH. - Niyozov Jasurbek Sherali o'g'li; Raxmatov Erkin Abdihafizovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada neft quvurlari ucun mahalliy xom ashyolardan foydalanilgan holatda korroziyayadan saqlash va quvurlarni korroziyayadan himoya qilish yo‘llari ,korroziyayaga qarshi materiallarni tanlash va ulardan foydalanish tushuntirilgan.