DASTURLASHNI O‘RGATISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Babajanov M.R.,; Ishniyazov O.O., (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Dasturlashni o‘rgatishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish muhim ahamiyat kasb etishi bilan birga yuqori darajadagi samaradorlikka olib keladi. Shu bilan birga iqtisodiy - ijtimoiy tejamkorlikka erishadi. Ta’lim oluvchi va ta’lim beruvchi bir qator moddiy, ma’naviy va vatq nuqtai nazaridan qulayliklarga ega bo‘ladi.