M.V. LOMONOSOV NOMIDAGI MOSKVA DAVLAT UNIVERSITETI MUZEYLARINING ZAMONAVIY DIZAYN KONSEPSIYASI (MGU TOSHKENT FILIALI MISOLIDA) - Usmonova Nafisa A’zam qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Mazkur maqolada M.V.Lomonosov Moskva davlat universitetiga tegishli muzeylarining zamonaviy dizayn konsepsiyasi tahlil qilishga xarakat qilingan.Toshkendagi mavjud M.V.Lomonosov universiteti ustida bo’lgan muzeyini hozirgi kunga moslab zamonaviy dizayn konsepsiyasi yaratilish borasida ishlar olib boriladi.