TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY O’QITISH TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Negmatova Lochin Xayrullayevna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim sifatini oshirishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish to’g’risida yuritilgan fikrlar bilan tanishasiz.Kalit so’zlar: Ta’lim sifati, Ta’limni axborotlashitirish, Mutimediali taqdimot, interfaollik.