CHIQINDILAR MUAMMOSI - Nafasov Muhammad Ali o’g’li; Suyunov G‘olib Tufli o‘g‘li; Jamolov Ma’murjon Azmiddin o’g’li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Butun dunyo bo’yicha chiqindilarni sarhisob qilish, chiqindilar muammosiga noodatiy usullar bilan yondashgan holda maqbul yechimlar izlab topish, aholiga zarar yetkazmagan holda chiqindilarni utilizatsiya ya’ni bartaraf qilish chora-tadbirlarining yangi usullarini o’ylab topish.