IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALAR MAKTABLARIDA TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH - Sholpanova Aygirim Marxabayevna (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda imkoniyati cheklangan bolalarning ta’lim-tarbiya olishlari uchun qilinayotgan amaliy ishlar, inklyuziv ta’lim va bu ta’lim to’g’risidagi qabul qilingan qonun va bu borada bugungi kundagi muammo va kamchiliklar xususida so’z yuritilgan.