ЭНЕРГИЯТЕЖАМКОР БИНОЛАР - ДАВР ТАЛАБИ - Нўъманова С. ,; Р.Мавлонов, (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация. Мақолада энергия тежамкор биноларни лойиҳалашнинг бугунги кундаги аҳамияти ва лойиҳалаш бўйича маълумотлар кўрсатиб ўтилган.