BOLALAR ADABIYOTI - Zokirova Sohibaxon Muxtoraliyevna; Ahmadjonova Malikaxon Mansurjon qizi; Nazarova Gulhayoxon Mo’ydinjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Maqolada o'zbek bolalar adabiyotining rivojlanishi va adiblarimizning qo'shgan hissalari haqida so'z boradi. Adabiyot bu insonni aqliy va ruhiy rivojlantiruvchi vositadir.