BOSHLANG'ICH SINFLARDA MATEMATIKA O'QITISH METODIKASI O'QUV PREDMETI SIFATIDA - Rajapboeva Zulfiya; Karimova Yulduz (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda matematika o'qitish metodikasi o'quv predmeti sifatida haqida ilmiy ma’lumotlar keltiriladi.