TARIXIY XOTIRASIZ KELAJAK YO’Q - G'aybulloyeva Dilbar Ismoilovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarix fanimizning qanchalik muhum ekanligi, tarixiy xotiralar doimiy qalbimizda ekanligi haqida so’z yuritilgan.