O'SMIRLARDA SALBIY XULQ-ATVOR NAMOYON BO'LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI. - Karakulova Umida Abduvakilovna; Xolboyev Jasurbek Baxriddin o’g’li; O’rozboyev Shaxzod Abdulla o’g’li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o'smirlarlik davriga xos bo’lgan salbiy xulq-atvor ko’rinishlari ,ularning kelib chiqishi sabablari, rivojlanish shart-sharoitlari, namoyon bo’lishinig psixologik xususiyatlari keltirilgan.