БАХШИЧИЛИК – ЎЗИМИЗ, ЎЗЛИГИМИЗ - Сувонова Озода Шуҳрат қизи (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада ўзбек халқ бахшичилигининг инсон ўзлигини топишидаги орни ҳақида фикр мулоҳазалар билдирилган