SUD BOSQICHIGA QADAR JINOYAT PROTSESSI - Bozorov Jasurbek Saydulla o’g’li (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada sudgacha bo’lgan bosqichda jinoyat protsessi va ularning ishtirokchilar hamda ularning huquq-majburiyatlari haqidagi nazariy asoslar va bu bosqichning milliy qonunchiligimizda tartibga solinishi. Tartibga soluvchi normativ-huquqiy hujjatlar va ularning qo’llanilishi doirasi hamda ularning qo’llanilish doirasini kengaytirish, aholining huquqiy ong va huquqiy madaniyatini o’stirishga doir asosli fikr mulohazalar keltirib o‘tilgan.