TIL KOMPETENSIYALAR - Sariqboyeva Zulfiya Yashnarbek qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada til kompetensiyalarining muhim jihatlari muhokama qilindi. Jumladan, chet til o‘quv predmetini nutqiy va til kompetensiyalarini shakllantirish orqali o‘qitish masalasi yoritilgan. Shuningdek, mazkur kompetensiyalarni shakllantirishda maqbul sanalgan samarali texnologiyalar taqdim qilingan.